Επεμβάσεις Μετάβασης / Aλλαγής Φύλου - Φυλομετάβαση
"Επεμβάσεις Επιβεβαίωσης του Φύλου σε Διεμφυλικούς"
Όροι Χρήσης
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Καθηγητή Νικόλαου Παπαδόπουλου.
 
Ο παρών δικτυακός τόπος και όλο το περιεχόμενο αυτού (όπως κείμενο, γραφικά, logos, εικόνες, και images) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από την ελληνική νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και τις σχετικές οδηγίες και αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις διεθνείς συνθήκες.
 
Χρήση Ιστοσελίδας
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή, τροποποίηση, εκμετάλλευση ή αποθήκευση  μέρους ή ολοκλήρου του περιεχομένου, σε οποιανδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση του Καθηγητή Νικολάου Παπαδόπουλου.
 
Περιορισμός Ευθύνης
 H παρούσα ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει τυπογραφικά λάθη. Ο Καθηγητής Νικόλαος Παπαδόπουλος προσπαθεί για την ποιότητα των πληροφοριών που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας καθώς και για την συνεχή διαθεσιμότητα τους, αλλά η χρήση του περιεχομένου γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη.
 
Προσωπικά Δεδομένα
Τα δεδομένα και τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλονται οικειοθελώς απο τους επισκέπτες του Site δεν πωλούνται, εκμισθώνονται ή παραχωρούνται προς οποιονδήποτε τρίτο. Προσωπικά στοιχεία που μπορούν να τεθούν υπο επεξεργασία για τους σκοπούς λειτουργίας της ιστοσελίδας είναι το ‘Ονομα, η Διεύθυνση, το τηλέφωνο, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση (Email).
 
Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει στα πλαίσια της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το ελληνικό.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσκεκλημένος Ομιλητής στο 28ο Κοινό Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, Αθήνα 23 έως 25 Nοεμβρίου 2023
Προσκεκλημένος Ομιλητής στην Ημερίδα "Πρόληψη & Διάγνωση Νεοπλασιών σε Αυτοπροσδιοριζόμενου Φύλου Άτομα", Αθήνα 21 Οκτωβρίου 2023
Οργάνωση του επόμενου Συνεδρίου της EURAPS (Ευρωπαϊκή Ένωση Πλαστικών Χειρουργών) στην Αθήνα, 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου, 2024
Επιστημονική Δημοσίευση στο έγκυρο διεθνές επιστημονικό Περιοδικό "Journal of Craniofacial Surgery"
Ομιλία στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Χειρουργική Ογκολογία» του Ε.Κ.Π.Α.
info@alagifilou.gr
  Online Ραντεβού
M +30 6932 320 523 | M +49 1726 441 941
Leave this field empty
Επικοινωνία
O Καθηγητής Νικόλαος Παπαδόπουλος δέχεται μετά από ραντεβού στην Αθήνα, Αλεξανδρούπολη και το Μόναχο

 

Νικόλαος Α. Παπαδόπουλος 

Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αλεξ/πολη
Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα
Munich Technical University,  Munich, Germany

M +30 6932 320 523 | +49 172 6441 941
info@alagifilou.gr

Ονοματεπώνυμο *
Email *
Τηλέφωνο Σταθερό
Τηλέφωνο Κινητό
Θέμα
Μήνυμα
  Online Ραντεβού
Επιθυμητή Ημερομηνία
Date Picker
Μέλος των επιστημονικών εταιρειών2023 All Rights Reserved | Όροι Χρήσης