Επεμβάσεις Aλλαγής Φύλου
"Επεμβάσεις Επιβεβαίωσης του Φύλου σε Διαφυλικά 'Ατομα"
ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΡΡΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Πέραν της μαστεκτομής η οποία είναι συνήθως και η πρώτη επέμβαση που διεξάγεται σε άτομα που επιθυμούν την Αλλαγή Φύλου τους, ακολοθούν και άλλες επεμβάσεις οι οποίες θα του επιτρέψουν μια πιο ομαλή καθημερινότητα, με βελτιωμένη την ψυχική τους υγεία, την εικόνα του σώματός τους, και τέλος την ποιότητα ζωής τους. Παρ όλα αυτά, για κάποιους ασθενείς, η μαστεκτομή μπορεί να παραμείνει και η μόνη εγχείρηση στην οποία υποβάλλονται.

Ολική υστερεκτομή με τα εξαρτήματα
Τα γυναικεία γεννητικά όργανα αφαιρούνται λαπαροσκοπικά ή διακολπικά είτε διακοιλιακά. Συγκεκριμένα οι χειρουργικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν την υστερεκτομή, την εκτομή των σαλπίγγων και ωοθηκών και η κολπεκτομή.

Διορθώσεις χαρακτηριστικών προσώπου
Οι αλλαγές αποσκοπούν στην προσθήκη των λεγόμενων γωνιών του αντρικού προσώπου και γίνονται με τη χρήση ενθεμάτων, με λιπομεταφορά ή με αλλαγές του οστέϊνου κρανίου.

Επίσης, με τις μη-επεμβατικές μεθόδους έγχυσης υαλουρονικού οξέος μπορούν να διορθωθούν ορισμένες ήπιες ατέλειες του προσώπου για μια άριστη αρρενοποίησή του, αλλά και των εξωτερικών γεννητικών οργάνων στο χώρο του ιατρείου!

Διαμόρφωση σωματικών αναλογιών
Εδώ οι αλλαγές αποσκοπούν με τη χρήση της λιποαναρρόφnσnς να μειωθεί το λίποs στουs γλουτούs, τουs μnρούs και το ισχίο, συνήθες προβληματικές περιοχές για τις βιολογικές γυναίκες.
Κατ αυτούς τους τρόπους, βελτιώνεται κατά πολύ η εμφάνιση / εικόνα του σώματος, η αυτοεκτίμηση, και η αυτοπεποίθηση των ασθενών και κατά συνέπεια η καθημερινή Ποιότητα της Ζωής αυτών ενώ για τις παραπάνω επεμβάσεις δεν απαιτούνται συστατικές επιστολές από επαγγελματίες ψυχικής υγείας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστημονική Δημοσίευση στο έγκυρο διεθνές επιστημονικό Περιοδικό “Handchirurgie, Mikrochirurgie, Plastische Chirurgie"
Επιστημονική Δημοσίευση στο έγκυρο διεθνές επιστημονικό Περιοδικό “Facial Plastic Surgery"
Επιστημονική Δημοσίευση στο έγκυρο διεθνές επιστημονικό Περιοδικό "Annals of Plastic Surgery"
Προσκεκλημένος Ομιλητής στο 15ο Διαδικτυακό Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Συνέδριο Μικροχειρουργικής (15th Congress of the European Federation of Societies for Microsurgery - EFSM), 24-27 Ιουνίου 2021
Ανατέθηκαν στον Καθηγητή κ. Παπαδόπουλο τα καθήκοντα του Επιστημονικά Υπεύθυνου του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής και Μέλους της Επιστημονικής Επιτροπής του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών
info@alagifilou.gr
  Online Ραντεβού
M +30 6932 320 523 | M +49 1726 441 941
Leave this field empty
Επικοινωνία
O Καθηγητής Νικόλαος Παπαδόπουλος δέχεται μετά από ραντεβού στην Αθήνα, Αλεξανδρούπολη και στο Μόναχο

Νικόλαος Α. Παπαδόπουλος 
Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αλεξ/πολη
Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα
Munich Technical University,  Munich, Germany

M +30 6932 320 523 | +49 172 6441 941
info@alagifilou.gr
Ονοματεπώνυμο *
Email *
Τηλέφωνο Σταθερό
Τηλέφωνο Κινητό
Θέμα
Μήνυμα
  Online Ραντεβού
Επιθυμητή Ημερομηνία
Date Picker
Μέλος των επιστημονικών εταιρειών2018 All Rights Reserved | Όροι Χρήσης