Επεμβάσεις Μετάβασης / Aλλαγής Φύλου - Φυλομετάβαση
"Επεμβάσεις Επιβεβαίωσης του Φύλου σε Διεμφυλικούς"

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΡΡΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Πέραν της επέμβασης αρρενοποίησης τους στήθους - μαστεκτομής, η οποία είναι συνήθως και η πρώτη επέμβαση που διεξάγεται σε άτομα που επιθυμούν την Επιβεβαίωση (Αλλαγή) Φύλου τους, ακολοθούν και άλλες επεμβάσεις οι οποίες θα τους επιτρέψουν μια πιο ομαλή καθημερινότητα, με βελτιωμένη την ψυχική τους υγεία, την εικόνα του σώματός τους, και τέλος την ποιότητα ζωής τους. Παρ όλα αυτά, για κάποιους ασθενείς, η επέμβαση αρρενοποίησης τους στήθους - μαστεκτομή μπορεί να παραμείνει και η μόνη επέμβαση στην οποία θα υποβληθούν. 


Ολική υστερεκτομή με τα εξαρτήματα
Τα γυναικεία γεννητικά όργανα αφαιρούνται λαπαροσκοπικά, διακολπικά είτε διακοιλιακά. Συγκεκριμένα οι χειρουργικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν την υστερεκτομή, την εκτομή των σαλπίγγων και ωοθηκών και τη κολπεκτομή.

Διορθώσεις χαρακτηριστικών προσώπου
Οι αλλαγές αποσκοπούν στην προσθήκη των λεγόμενων γωνιών του αντρικού προσώπου και γίνονται με τη χρήση ενθεμάτων, με λιπομεταφορά ή με αλλαγές του οστέϊνου κρανίου.

Επίσης, με τις μη-επεμβατικές μεθόδους έγχυσης υαλουρονικού οξέος μπορούν να διορθωθούν ορισμένες ήπιες ατέλειες του προσώπου για μια άριστη αρρενοποίησή του, αλλά και των εξωτερικών γεννητικών οργάνων στο χώρο του ιατρείου!

 

Διαμόρφωση σωματικών αναλογιών
Εδώ οι αλλαγές αποσκοπούν με τη χρήση της λιποαναρρόφnσnς να μειωθεί το λίπος στουs γλουτούς, τους μnρούs και το ισχίο, συνήθες προβληματικές περιοχές για τις βιολογικές γυναίκες.
Κατ αυτούς τους τρόπους, βελτιώνεται κατά πολύ η εμφάνιση / εικόνα του σώματος, η αυτοεκτίμηση, και η αυτοπεποίθηση των ασθενών και κατά συνέπεια η καθημερινή Ποιότητα της Ζωής αυτών ενώ για τις παραπάνω επεμβάσεις δεν απαιτούνται συστατικές επιστολές από επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόεδρος στη Στρογγυλή Τράπεζα 8 "Πύελος, Περίνεο, Φύλο" του επόμενου Συνεδρίου της EURAPS στην Αθήνα, 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2024
Προσκεκλημένος Εισηγητής στο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο «Ψυχοσεξουαλικές Δυσλειτουργίες, Αναγνώριση και Αντιμετώπιση», Ε.Π.Ι.Ψ.Υ., Ε.Κ.Π.Α., Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
Ψηφίστηκε ο νέος Νόμος για την Αυτοδιάθεση στη Γερμανία!
Προσκεκλημένος Ομιλητής στο 16th European Congress of Paediatric and Adolescent Gynaecology “EURAPAG 2024” (Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παιδιατρικής και Εφηβικής Γυναικολογίας), Θεσσαλονίκη, 5 έως 8 Ιουνίου 2024
Προσκεκλημένος Ομιλητής στο 31ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής “HAOMS 2024”, Αθήνα 26 έως 27 Ιανουαρίου 2024
info@alagifilou.gr
  Online Ραντεβού
M +30 6932 320 523 | M +49 1726 441 941
Leave this field empty
Επικοινωνία
O Καθηγητής Νικόλαος Παπαδόπουλος δέχεται μετά από ραντεβού στην Αθήνα, Αλεξανδρούπολη και το Μόναχο

 

Νικόλαος Α. Παπαδόπουλος 

Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αλεξ/πολη
Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα
Munich Technical University,  Munich, Germany

M +30 6932 320 523 | +49 172 6441 941
info@alagifilou.gr

Ονοματεπώνυμο *
Email *
Τηλέφωνο Σταθερό
Τηλέφωνο Κινητό
Θέμα
Μήνυμα
  Online Ραντεβού
Επιθυμητή Ημερομηνία
Date Picker
Μέλος των επιστημονικών εταιρειών2023 All Rights Reserved | Όροι Χρήσης