Επεμβάσεις Aλλαγής Φύλου
"Επεμβάσεις Επιβεβαίωσης του Φύλου σε Διαφυλικά 'Ατομα"
ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΡΡΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Πέραν της μαστεκτομής η οποία είναι συνήθως και η πρώτη επέμβαση που διεξάγεται σε άτομα που επιθυμούν την Αλλαγή Φύλου τους, ακολοθούν και άλλες επεμβάσεις οι οποίες θα του επιτρέψουν μια πιο ομαλή καθημερινότητα, με βελτιωμένη την ψυχική τους υγεία, την εικόνα του σώματός τους, και τέλος την ποιότητα ζωής τους. Παρ όλα αυτά, για κάποιους ασθενείς, η μαστεκτομή μπορεί να παραμείνει και η μόνη εγχείρηση στην οποία υποβάλλονται.

Ολική υστερεκτομή με τα εξαρτήματα
Τα γυναικεία γεννητικά όργανα αφαιρούνται λαπαροσκοπικά ή διακολπικά είτε διακοιλιακά. Συγκεκριμένα οι χειρουργικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν την υστερεκτομή, την εκτομή των σαλπίγγων και ωοθηκών και η κολπεκτομή.

Διορθώσεις χαρακτηριστικών προσώπου
Οι αλλαγές αποσκοπούν στην προσθήκη των λεγόμενων γωνιών του αντρικού προσώπου και γίνονται με τη χρήση ενθεμάτων, με λιπομεταφορά ή με αλλαγές του οστέϊνου κρανίου.

Επίσης, με τις μη-επεμβατικές μεθόδους έγχυσης υαλουρονικού οξέος μπορούν να διορθωθούν ορισμένες ήπιες ατέλειες του προσώπου για μια άριστη αρρενοποίησή του, αλλά και των εξωτερικών γεννητικών οργάνων στο χώρο του ιατρείου!

Διαμόρφωση σωματικών αναλογιών
Εδώ οι αλλαγές αποσκοπούν με τη χρήση της λιποαναρρόφnσnς να μειωθεί το λίποs στουs γλουτούs, τουs μnρούs και το ισχίο, συνήθες προβληματικές περιοχές για τις βιολογικές γυναίκες.
Κατ αυτούς τους τρόπους, βελτιώνεται κατά πολύ η εμφάνιση / εικόνα του σώματος, η αυτοεκτίμηση, και η αυτοπεποίθηση των ασθενών και κατά συνέπεια η καθημερινή Ποιότητα της Ζωής αυτών ενώ για τις παραπάνω επεμβάσεις δεν απαιτούνται συστατικές επιστολές από επαγγελματίες ψυχικής υγείας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόεδρος Συνεδρίας με θέμα "Πύελος, Περίνεο και Φύλο" στο 32ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών (EURAPS), 26 - 28 Μαΐου 2022, Νάπολη, Ιταλία
Ίδρυση Ειδικής Μονάδας Διαφυλισμού στο Π.Γ.Ν.Α. του Δ.Π.Θ. - ΦΕΚ 2488/20-05-2022
Ίδρυση Μονάδας Διαφυλικής Χειρουργικής στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο του ΕΚΠΑ - ΦΕΚ 4894/22-10-2021
Προσκεκλημένος Ομιλητής στο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ρινοπλαστικής, όπως επίσης και στο Σεμινάριο αυτής, Μπέργκαμο, Ιταλία, 23 - 26 Μαρτίου 2022
Επιστημονική Δημοσίευση στο έγκυρο διεθνές επιστημονικό Περιοδικό “Handchirurgie, Mikrochirurgie, Plastische Chirurgie"
info@alagifilou.gr
  Online Ραντεβού
M +30 6932 320 523 | M +49 1726 441 941
Leave this field empty
Επικοινωνία
O Καθηγητής Νικόλαος Παπαδόπουλος δέχεται μετά από ραντεβού στην Αθήνα, Αλεξανδρούπολη και το Μόναχο

 

Νικόλαος Α. Παπαδόπουλος 

Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αλεξ/πολη
Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα
Munich Technical University,  Munich, Germany

M +30 6932 320 523 | +49 172 6441 941
info@alagifilou.gr

Ονοματεπώνυμο *
Email *
Τηλέφωνο Σταθερό
Τηλέφωνο Κινητό
Θέμα
Μήνυμα
  Online Ραντεβού
Επιθυμητή Ημερομηνία
Date Picker
Μέλος των επιστημονικών εταιρειών2018 All Rights Reserved | Όροι Χρήσης